Bättre akustik i vardagsrummet

bygghemma
Bygghemma – bra utbud och rimliga priser.
Akustik i bostaden är något som kan vara svårt – riktigt svårt. Nu är det inte så att jag är en av de där riktigt extrema fanatikerna som spenderar tonvis med pengar för att skapa det perfekta musikrummet. Men samtidigt är jag medveten om hur ett rums akustik kan förändra upplevelsen av musik. Det är ett svårt ämne, och egentligen behöver man flera år av studier och erfarenhet för att bli riktigt bra på det, så mina försök att förbättra akustiken i vardagsrummet har varit lite halvhjärtade. För som jag redan påpekat så skulle det kosta enorma summor att göra ett riktigt bra jobb.

Men nu har det slumpat sig så pass lyckligt att golvet i vardagsrummet börjar bli i så pass dåligt skick att det är dags att byta ut. Min lägenhet är ju rätt gammal och har inte renoverats ordentligt på många, många år. Så, det är helt enkelt dags att byta. Det kommer att kosta en slant, och hur mycket en golvrenovering kommer att störa vardagslivet vill jag inte ens tänka på. Men det måste göras, och bonusen här är då att jag kan skaffa ett golv som skänker bättre akustik. Det kommer inte att behöva bli så dyrt heller, jag har kollat på golv från Bygghemma.se, och priserna är faktiskt riktigt överkomliga. Nu gäller det bara att välja rätt; de har flera olika alternativ varav många ser riktigt snygga ut. Men det viktigaste här är ju akustiken, och jag hoppas att jag vet tillräckligt mycket för att kunna göra ett bra val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *